OPEN CALL
4a Edició Social Fest Bcn
22.07.2022

Centre d’Arts Santa Mònica

Barcelona s’enfronta avui dia a grans desafiaments, davant els quals és necessari aportar noves solucions quant a com habitem la ciutat, l’espai públic, la preservació dels entorns naturals, la mobilitat sostenible, l’alimentació i el desaprofitament alimentari, la indústria de la moda i la integració activa de totes i tots en la nostra societat.

En Social Fest Bcn / Social Film Fest, estem convençuts que una eina essencial per aconseguir aquests objectius és la innovació social i mediambiental. És per això que en aquesta 4a edició que es realitza en col·laboració amb Santa Mònica, et convidem a impulsar projectes socials i mediambientals que siguin transformadors, i explorem juntes noves formes d’aprenentatge i producció col·laboratives que aportin noves tendències i recursos en la societat.

Com?

Durant 3 sessions activarem diferents processos col·lectius en el disseny i desenvolupament de projectes d’impacte social i mediambiental, implementat per l’equip de Social Fest Bcn i professionals convidats.

Primera sessió:
Pitch de projectes d’impacte social o mediambiental

Tens una idea o un projecte de disseny, arquitectura, audiovisual, moda,  d’impacte social o mediambiental? Presentem la teva proposta fins al dia 17 de juliol.
El dia 22 de juliol podràs presentar la teva proposta per iniciar un procés d’aprenentatge i posada en pràctica d’eines i metodologies per a l’activació o millora del teu projecte.
Durant la jornada, diferents professionals de la indústria de la moda, l’alimentació, el disseny de ciutat i els entorns naturals, exposaran els seus projectes i formes de treball.

Inscripció de projectes:

Completa el formulari

Si tens alguna pregunta, escriu-nos:
socialfestbcn@gmail.com 

Galeria